Gouden huwelijksjubileum van BORREMANS Louis en LAMBRECHTS Edith 31/08/1968.

Louis en Edith zijn vijftig jaar gehuwd. We worden hartelijk ontvangen in hun nieuwe woonst die ze sinds een drietal jaren betrekken. Een modern interieur met strakke lijnen. Met een glaasje bubbels toasten we op de heuglijke gebeurtenis. Op het grasveld ligt de grasmaaier-robot te wachten op een volgende taak. Hoe wordt het traject van de robot bepaald, vragen we ons af.
Louis en Edith webLouis en Edith genieten van fietstochten, alleen of in familieverband. Ze zijn blij met de extra mogelijkheden die de elektrische fiets biedt. In het begin was het evenwel wennen want de kwaliteit was niet altijd betrouwbaar. Enkele anekdotes uit de beginjaren werden in herinnering gebracht.
Ze genieten ook van de talrijke gelegenheden om via de Vriendenkring met oud-collega’s in contact te blijven. De inspanningen van het bestuur worden erg gewaardeerd. Wie herinnert zich nog de uitstappen met twee autocars. Vandaag zijn er minder deelnemers maar de sfeer is nog steeds opperbest.
Bij het gemoedelijke gesprek past ook een stuk taart met een tas koffie. Het smaakt.
Na een korte periode bij Ford Genk vond Louis een gepaste betrekking bij Eternit, dicht bij huis. Hoe kan het ook anders of er worden talrijke herinneringen aan deze beginperiode ten berde gebracht. Uiteraard komt ook de onvermijdelijke evolutie ter sprake.
De tijd vliegt maar Louis vindt dat we niet huiswaarts kunnen gaan zonder eerst nog te genieten van een glaasje wijn. Hopelijk zijn ze op het thuisfront niet ongerust.
Het is vrij laat als we afscheid nemen. Er werden geen wereldproblemen besproken maar we maakten een gezellige namiddag mee. Dank, Louis en Edith. Nog vele gelukkige jaren gewenst.

Paul en Rolland

 

Go to top