Dinsdag 27 mei 2014: Lentelunch bij Eternit.

 

Showlist data is not configured

Om 12.00 u. was het al een serieuze drukte aan de ingang van de Sporthal Eternit. Dus deze keer niet de ‘toonzaal’, zoals gebruikelijk, dit wegens het alkoholverbod binnen de Eternitmuren.

 

Bijna 150 enthousiaste Etersenioren zochten zich een plaatsje of hielden een zitje vrij voor de ‘vrienden’.

 

Velen keken met verwondering naar die lange tafel vooraan, waar later bleek dat deze voorbehouden was voor de directie van Eternit en de bestuursleden van de Vriendenkring. Het was eens een ander zicht, ook voor de aanzitters aan de’ bestuurstafel’.

 

Dhr. Balemans vond de algehele opstelling van de tafels een nieuwigheid die zijn goedkeuring wegdroeg.

 

In zijn welkomstwoord gaf hij toelichting bij de resultaten van 2013 en de gunstige vooruitzichten voor 2014, zonder daarom te optimistisch te zijn. Tevens kondigde hij aan dat de voetballiefhebbers de wedstrijden van de Belgische ploeg op het WK in Brazilië op groot scherm konden komen bekijken.

 

Onze voorzitter Rolland dankte de directie van Eternit voor de jaarlijkse uitnodiging en voor de financiële steun aan onze Vriendenkring. Als dank mocht dhr. Pinxten ditmaal geen fles(alkoholverbod, weet je wel) maar een boekenbon in ontvangst nemen.

 

Verder gaf Rolland informatie over de voorbije werking en over de komende activiteiten. Als nieuwigheid kondigde hij voor binnenkort de installatie van onze website aan.

 

Voormelde toespraken gebeurden natuurlijk tussen de smakelijke gerechten die traiteur Coosemans ons met zijn ‘equipe’ meesterlijk serveerde. De asperges waren weer overheerlijk.

 

Na de koffie begon stilaan de uittocht. Iedereen keerde lachend en voldaan huiswaarts.

 

René Van Den Broeck

 

Go to top