Dinsdag 28 mei 2013: Jaarlijkse lunch bij Eternit.

 

136 “senioren” waren ingegaan op de uitnodiging van Eternit voor de traditionele jaarlijkse lunch. Iets minder dan gewoonlijk, hoor ik je denken, dat is waar, maar toch nog een respectabel aantal. En de overgrote meerderheid daarvan was ruimschoots op tijd om een plaatsje voor de vrienden te reserveren.

Om 12.30u. verwelkomde dhr. Balemans alle aanwezigen en wenste hen een aangename namiddag. Hij maakte tevens van de gelegenheid gebruik om de Eternitresultaten van 2012 toe te lichten en de verwachtingen voor 2013 te schetsen. Ondanks de aanhoudende crisis haalt Eternit aanvaardbare resultaten. Zo voortdoen, zou ik zeggen.

Na het voorgerecht nam onze voorzitter Rolland het woord om op zijn beurt iedereen welkom te heten en de directie van Eternit te danken voor de uitnodiging.

Bij de hoofdschotel mochten natuurlijk de asperges niet ontbreken.

Hierna gaf Rolland een opsomming van de nog komende, zeer interessante activiteiten.

Tevens kon men voor een symbolische bijdrage een DVD, gemaakt door ons medebestuurslid Willy Tielemans naar aanleiding van 50 jaar Sportkring Eternit, kopen.

Rond 16.00u., oei zo vroeg, trokken de directieleden zich terug; de genodigden konden wel verder rustig genieten van een drankje en de bijhorende babbel.

Daarna was het geen afscheid, maar een “tot weerzien”.

RVDB

 

boekje2.docx

boekje3.docx

Go to top